Stukadoor en Afbouw M. Hofman


Eigenaar M. Hofman:

"Voor een vlakke wand of plafond, draai ik mijn hand niet om. Maar een correcte administratie, dat is niet mijn ding."

"Ik breng vandaag de ordner en binnen 2 a 3 dagen weet ik precies wat mij te wachten staat. Altijd tijd voor een praatje, altijd tijd voor boekhoudkundige en administratieve vragen. Ze komt zelfs gewoon op een avond bij je thuis zodat er samen gesproken kan worden en overlegd. Elk kwartaal krijg ik keurig mijn kwartaalcijfers uit gesplitst en weet ik precies waar ik aan toe ben.

Liesbeth Roke heeft echt oog en oor voor haar klanten. Ook buiten kantoortijden. Waar vind je nog zo iets?"

Meer info: op Facebook

Stukadoor en Afbouw M. Hofman


Eigenaar M. Hofman:

"Voor een vlakke wand of plafond, draai ik mijn hand niet om. Maar een correcte administratie, dat is niet mijn ding."

"Ik breng vandaag de ordner en binnen 2 a 3 dagen weet ik precies wat mij te wachten staat. Altijd tijd voor een praatje, altijd tijd voor boekhoudkundige en administratieve vragen. Ze komt zelfs gewoon op een avond bij je thuis zodat er samen gesproken kan worden en overlegd. Elk kwartaal krijg ik keurig mijn kwartaalcijfers uit gesplitst en weet ik precies waar ik aan toe ben.

Liesbeth Roke heeft echt oog en oor voor haar klanten. Ook buiten kantoortijden. Waar vind je nog zo iets?"

Meer info: op Facebook
Contact