Bouwbedrijf NHM IJzerman BV


Eigenaar Gerbrand Nieuwenhuis:

"Door het wegvallen van mijn compagnon heb ik Liesbeth Roke gevraagd om 24 uur werkzaamheden te verrichten voor ons bedrijf. Ze doet dit naar volle tevredenheid van beide kanten. Ze is fysiek aanwezig bij ons op kantoor aan de Kerkdijk 7a te Heerde en is een spin in het web binnen ons bedrijf en wordt gezien als een “collega” binnen het team.

Elke week ontvang ik van haar de up to date stand van zaken. Liesbeth Roke is een meerwaarde voor onze onderneming zodat ik me bezig kan houden met dat waar ik goed in ben, nl: bouw, verbouw en nieuwbouw van uw woning.

Bouwbedrijf NHM IJzerman BV al 154 jaar een begrip."

Bouwbedrijf NHM IJzerman BV


Eigenaar Gerbrand Nieuwenhuis:

"Door het wegvallen van mijn compagnon heb ik Liesbeth Roke gevraagd om 24 uur werkzaamheden te verrichten voor ons bedrijf. Ze doet dit naar volle tevredenheid van beide kanten. Ze is fysiek aanwezig bij ons op kantoor aan de Kerkdijk 7a te Heerde en is een spin in het web binnen ons bedrijf en wordt gezien als een “collega” binnen het team.

Elke week ontvang ik van haar de up to date stand van zaken. Liesbeth Roke is een meerwaarde voor onze onderneming zodat ik me bezig kan houden met dat waar ik goed in ben, nl: bouw, verbouw en nieuwbouw van uw woning.

Bouwbedrijf NHM IJzerman BV al 154 jaar een begrip."

Contact